Hain jouluna 2017 Turkuun digitaalisen oppimisen ja opettajuuden erikoistumisopintoihin. Tulin helmikuussa 2018 valituksi ja opinnot käynnistyivät jo maaliskuussa. Keväällä 2019 pitäisi olla kasassa 60 opintopistettä ja tukena laajempi verkosto monipuolisia digiosaajia.

Tähän mennessä opinnot ovat osoittautuneet erittäin motivoiviksi ja antoisiksi. Kurssille valikoituneet koulutus- ja opetusalan ihmiset ovat antaneet monia tuoreita perspektiivejä työhöni ja työorganisaationi toimintaan. Jo kahden lähipäiväkokonaisuuden jälkeen voi sanoa oppineensa paljon uutta digitaalisuuden haasteista ja mahdollisuuksista.

Suomessa riittää digitaalisuuden osalta paljon ennakkoluuloja. Minulle tärkeää on saada näkemysteni tueksi tutkimustietoa ja käytännön kokemuksia, jotta osaan nivoa digitaalisuutta myönteisellä tavalla osaksi suurempaa opetuksen kokonaisuutta. On selvää, että digitaalisuutta tulee hyödyntää. On kuitenkin löydettävä oikea mitoitus ja tarkoituksenmukaisimmat menetelmät.

Olen iloinen saadessani olla osa digierkolaisten kasvavaa joukkoa ja päästä sekä oppimaan että jakamaan myös omaa osamistani. Tulevaisuus on tässä mielessä odotuksentäyteinen.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s